A blog csatornája

A You Tube csatorna is fejlődik. Szépen lassan megkapja az arculatát.
Új rovat indult a Keresztszemes magazinok bemutatása, átlapozása. A megtekintések száma alapján elég sikeresnek gondolom, sajnos szóbeli visszajelzés nem nagyon érkezik a videók alá.
Másik tematika a kicsomagolás, új keresztszemes készletek bemutása, ezeket kifejezetten szeretem csinálni. Mindig izgalmas egy-egy új készlettel megismerkedni, remélem, hogy azok is így vannak vele akik megnéznek egy-egy ilyen videót.
Új témakör is elindult az éppen aktuális hímzések haladásának bemutatása. Ezek még gyerekcipőben járnak, egy ilyen van már a csatornán és egy vár most feltöltésre.
Elkészült közben az első olyan videó is amin látszik a fejem. Nagyon izgultam miatta, de remélem, nem annyira szörnyű, mint én gondolom.
Örülnék neki ha minél többen néznétek, követnétek a csatornát is. Igyekszem rendszeresen jelentkezni tartalommal, hetente, két hetente.
A csatorna linkje:

https://www.youtube.com/channel/UCtegVUjhO8IjDuhbEoKvhig?view_as=subscriber

Megjegyzések

  1. Mindegyik videót megnéztem, igyekszem majd megjegyzésekkel gazdagítani őket a jövőben :)

    Érdekes végiggondolni, hogy vajon mikortól tekinthető egy gyakorlott kezdő középhaladónak, illetve mikor lesz a középhaladóból haladó, a végén pedig profi...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyémántszemes készlet - macska

Egy szál, két szál, hány szál?

Hímzőállvány átalakítás