Valentine's Kitten - elkezdve és gyorsan halad


Amint London lekerült a keretről helyére került ez a cuki cicás kép. Cirmos cica, pink körömcipő, szív és lufi, mi kell még?
Keresztlányomnak szánom ajándékba, de ahogy haladok a varrásával úgy kezdek egyre jobban beleszeretni és egyre kevésbé akaródzik megválni tőle. Szerencsére ebből a sorozatból vár még egy cica kivarrásra amin a cica sztem még cukibb szóval lehet az lesz majd inkább az ajándék. Majd kiderül. Júliusig még elkészülhet mindkettő és akkor ráérek eldönteni, melyiknek, mi legyen a sorsa.
Szóval mint az év végi összefoglalóban is írtam, idén kis mintákat fogok varrni. London miatt több készlet vár a sorára a fiókban, mind egy-három hónapot igénylő képek. Van amit ajándékba kaptam emiatt is meg kéne már varrni.
Elsőként ezt a cicát választottam. Thea Gouverneur készlet. Londonhoz hasonlóan könnyen varrható, nem komplikált minta. 16 countos aida van hozzá adva, fehér és természetesen DMC fonalak. Gyönyörű színekben tobzódik, a rózsaszín minden árnyalata. Imádni valóan csajos. Gyermeklelkű nők és kislányok/ kiskamaszok előnyben.

Elkezdve 2016.01.28.


kész az egyik lufi


elkészültek a lufik

végre van szeme, végre nem úgy pislog rám mint egy döglött hal a tányéron


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyémántszemes készlet - macska

Egy szál, két szál, hány szál?

Hímzőállvány átalakítás