Keresztszemes újságok

Sajnos kis hazánk nincs nagyon eleresztve ilyen témájú újságokkal. Hosszú évekig a palettán egy-egy kreatív újság mellé adott kis füzetke volt az egyetlen választási lehetőség. Aztán megtörte a csendet a Keresztszemes Magazin ami igen színvonalas, havonta megjelenő újság volt. Előfizetője is voltam. Aztán szerkesztőváltás jött és az újság negyed évesre váltott. Ennek megfelelően sajnos legalábbis szerintem a színvonal is igen lecsökkent. Ma már nem veszem, nekem csalódást okozott.
Magyar választék hiányában maradnak a külföldi elsősorban angol keresztszemes újságok. Itt viszont van választék bőséggel. A beszerzésük viszont elég nehézkes. Régóta gondolkodok egy ilyen újságra való előfizetésen de tartok tőle, hogy mennyire megbízható a dolog, megkapom-e az újságot. Szóval ha esetleg van valaki közületek aki előfizet bármilyen külföldről érkező kiadványra örülnék ha megosztaná velem a tapasztalatait. Egy-két keresztszemeseket árusító boltokban hozzá lehet jutni ezeknek az újságoknak egy-egy példányához de horror áron sajnos. Átlag egy ezressel adják drágábban mintha előfizetnénk.
Ezek mind igen színvonalas, havonta vagy kéthavonta megjelenő újságok.  Neten időnként rájuk lehet bukkanni letölthető formában de ezek természetesen nem legális források. :)
Ezek az újságok nagyszerű mintalelőhelyek. Általában a tematikájuk igazodik az évszakokhoz, ünnepekhez. Vannak kezdőknek és haladóknak való minták, kicsik és nagyok, szóval tényleg mindenki megtalálhatja bennük a kedvére valót.

Megjegyzések

  1. Szia!
    Én még 2008-ban fizettem elő 3 lapra (Cross Stitcher, CS Crazy, CS Gold) és mindig időben megérkezett. Aztán 2009-től már az ebay-en vásároltam, ott 1-1,5 GBP-ért lehetett 1-1 számhoz hozzájutni, vagyis az előfizetéses ár töredékéért. :-)

    További szép napot és jó öltögetést kívánok!
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm az információt! Így már bátrabban vágok bele az előfizetésbe. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyémántszemes készlet - macska

Egy szál, két szál, hány szál?

Hímzőállvány átalakítás